Vertrouwd uw auto verkopen aan garage

  • Persoonlijk en direct contact
  • Geen verborgen kosten
  • Alle merken zijn welkom
  • Geld direct op uw bankrekening
  • Al 20 jaar vertrouwd adres in Friesland
car-boy

Auto verkopen aan garage

Bij uw auto verkopen aan een garage denkt u waarschijnlijk aan een lage verkoopprijs en een onpersoonlijke en puur zakelijke behandeling door de medewerkers: u bent namelijk één van de zovelen. Bij Vertrouwduwautoverkopen.nl doen we dit anders. Door ons grote netwerk aan auto inkopers kunnen wij u een realistisch bod doen op uw auto dat u ontvangt van één van onze werknemers. Dit is tevens uw vaste aanspreekpunt binnen ons bedrijf: auto verkopen aan dealer zoals het hoort!

Auto verkopen aan garage zonder tussenpersonen

Bij het auto verkopen aan garage hebt u dus altijd een vast aanspreekpunt binnen ons bedrijf. Dit is fijn voor wanneer u bijvoorbeeld vragen over de verkoop van uw auto hebt. Daarnaast past deze werkmethode ook heel goed bij een ander kernpunt van ons bedrijf: Vertrouwduwautoverkopen.nl maakt geen gebruik van tussenpersonen en bemiddelaars. Dit is tevens één van de oorzaken van het feit dat wij u een realistische prijs kunnen bieden, en niet voor de laagst haalbare prijs hoeven te gaan. Een win-win situatie voor beide partijen dus!

Logo Vertrouwduwautoverkopen
Vertrouwduwautoverkopen kantoor

Snel en direct uw auto verkopen aan garage

De verkoop van uw auto aan garage kunnen we dankzij onze online werkmethode enorm snel realiseren. Wanneer u uw kenteken bovenaan deze pagina invoegt kunt u binnen 48 uur een bod verwachten. Namelijk, wanneer wij uw kenteken ontvangen buigt een van onze werknemers zich over uw auto. Doordat wij al meer dan 20 jaar actief zijn in de autobranche zijn we in staat de waarde van uw auto snel in te schatten en u snel een bod toe te sturen.

Auto meteen verkopen aan garage

Wanneer u vervolgens akkoord gaat met ons bod, realiseren we de verkoop samen met u. Nadat de verkoop is afgerond storten we het bedrag gelijk op uw rekening zodat u snel op zoek kunt naar een nieuwe bolide.

U kunt bij ons terecht voor het verkopen van auto’s van alle merken: van Volkswagen en Peugeot tot Ford en Citroën. Tot snel!

Neem contact op
Auto verkopen in Friesland