Vertrouwd uw kapotte auto verkopen

  • Persoonlijk en direct contact
  • Geen verborgen kosten
  • Alle merken zijn welkom
  • Geld direct op uw bankrekening
  • Al 20 jaar vertrouwd adres in Friesland
car-boy

Kapotte auto verkopen

Een kapotte auto hebben is natuurlijk niet handig. Naast het feit dat hij niet gebruikt kan worden voor die ritjes naar het werk of naar de supermarkt, neemt een kapotte auto ook erg veel ruimte in beslag! Om die vrije ruimte weer terug te krijgen kunt u bij Vertrouwduwautoverkopen.nl snel en eenvoudig uw kapotte auto verkopen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om al in 1 dag een realistisch bod uit te brengen. Sneller uw kapotte auto verkopen kan niet!

 

"Wij van Vertrouwduwautoverkopen.nl kopen uw auto ongeacht kilometers, leeftijd en gebreken!"

Uw kapotte auto verkopen in 1 dag

Heeft uw auto een probleem met de motor, heeft ‘ie een kapotte voorruit of zit er een deuk in de motorkap? Vul snel ons contactformulier in, en voeg een aantal foto’s toe. Hierna zal één van onze specialisten de auto bekijken. Doordat wij al 20 jaar actief zijn in de autobranche zijn wij in staat binnen één dag een realistisch bod uit te brengen op uw kapotte auto. Uw kapotte auto verkopen doet u eenvoudig en snel bij Vertrouwduwautoverkopen.nl!

Vertrouwduwautoverkopen auto
Auto verkopen in Friesland

Verkoop je kapotte auto op een vertrouwde manier

Wanneer u bij ons binnenloopt in onze garage wordt u geholpen op een vertrouwde manier. Wij maken geen gebruik van bemiddelaars of andere tussenpersonen, en hierdoor blijft het contact tussen u en Vertrouwduwautoverkopen.nl direct en snel. Bij andere online verkoopsites merken we vaak dat gebruikers zich niet veilig voelen door het gebrek aan persoonlijk contact. Ook is het vaak maar de vraag of u uw kapotte auto kunt verkopen of dat geïnteresseerden afhaken. Door contact op te nemen met Vertrouwduwautoverkopen.nl ontvangt u na taxatie direct een bod van onze medewerkers. Wanneer u akkoord gaat met dit bod wordt het geldbedrag gelijk op uw rekening gestort en indien nodig kunnen wij in Friesland overal uw auto ophalen. Uw kapotte auto verkopen gebeurt bij Vertrouwduwautoverkopen.nl op een vertrouwde en persoonlijke manier!

Verkoop uw kapotte auto bij ons

Uw kapotte auto verkopen binnen 1 dag doet u bij Vertrouwduwautoverkopen.nl op een snelle en eenvoudige manier. Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, door ons te bellen op 0513 74 10 10, door een WhatsApp bericht te sturen naar 06 20 08 04 37 of natuurlijk door gewoon even binnen te wandelen in onze garage in Joure. Tot snel!

Heeft u vragen?
AUTO 4