Vertrouwd, direct en snel uw oude verkopen

  • Persoonlijk en direct contact
  • Geen verborgen kosten
  • Alle merken zijn welkom
  • Geld direct op uw bankrekening
  • Al 20 jaar vertrouwd adres in Friesland
car-boy

Oude auto verkopen

Een oude auto verkopen kan soms erg lastig zijn. Het is vaak lastig om de auto naar waarde in te schatten wat er voor zorgt dat het maken van een deal met een garage of auto opkoper in houdt dat u veel toe zou moeten geven. Bij Vertrouwduwautoverkopen hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in de auto branche, en wij durven dan ook gerust te zeggen dat we goed in staat zijn iedere auto naar waarde in te schatten. En daarbij kunnen wij dit ook nog eens erg snel realiseren: u ontvangt al binnen 48 een realistisch bod!

Snel, direct en persoonlijk uw oude auto verkopen

Bij Vertrouwduwautoverkopen.nl hebt u bij uw oude auto verkopen altijd direct en persoonlijk contact met een van onze werknemers. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent als het gaat om contactpersonen binnen ons bedrijf. Deze werknemer helpt u graag verder met het verkopen van uw oude auto nadat u een goed bod hebt ontvangen. Van het overschrijven van de auto tot het overmaken van het geld realiseren we gelijk nadat u akkoord bent gegaan met dit bod. Zo verkoopt u uw oude auto snel, direct, vertrouwd én op een persoonlijke manier!

Vertrouwduwautoverkopen auto
Auto verkopen in Friesland

Oude auto verkopen zonder tussenpersonen

Uw oude auto snel verkopen realiseren wij door géén gebruik te maken van tussenpersonen en bemiddelaars. Dit heeft twee voordelen: u ontvangt het totale bedrag naar waarde én u wordt niet lastig gevallen door verschillende personen die iets van u moeten. Dit laatste herkent u misschien ook bij particuliere verkoop, waar u contact heb met mensen die u eigenlijk helemaal niet kent. Hierin mist het vertrouwde gevoel dat wij graag juist wél toevoegen aan ons verkoopproces. Kom gerust eens langs voor een kopje koffie en informeer naar de mogelijkheden over de verkoop van uw oude auto!

Gratis auto verkopen prijs weten?

Bij Vertrouwduwautoverkopen.nl zijn we al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres als het gaat om uw oude auto verkopen. Daarnaast kopen wij ook auto’s van álle merken (oa. VW, Peugeot, Ford, Citroën, Skoda, Seat, Opel) waarbij kleine schades gelukkig helemaal niet erg zijn.

 

Tot snel in onze garage in Joure!

Heeft u vragen?
AUTO 4