Vertrouwd uw schadeauto verkopen

  • Persoonlijk en direct contact
  • Geen verborgen kosten
  • Alle merken zijn welkom
  • Geld direct op uw bankrekening
  • Al 20 jaar vertrouwd adres in Friesland
car-boy

Schadeauto verkopen

Hebt u een schadeauto die u om wat voor reden dan ook wilt verkopen? Bij Vertrouwduwautoverkopen.nl ontvangt u binnen één dag een realistisch bod, of de auto nu schade heeft of niet. Bij ons kunt u uw schadeauto verkopen op een persoonlijke en directe manier, en door onze snelle service lukt dit binnen één dag! Wanneer u bij ons het contactformulier invult ontvangt u zo snel mogelijk een bod. Wanneer u uw auto aan ons verkoopt wordt het geld direct overgemaakt naar uw bankrekening. Hierin zijn wij altijd transparant, dus u komt géén verborgen kosten tegen!

Uw schadeauto verkopen in Friesland doet u bij Vertrouwduwautoverkopen.nl!

Snel en eenvoudig uw schadeauto verkopen

Met meer dan 20 jaar aan ervaring en kennis op het gebied van de autobranche en de autoverkoop zijn wij in staat uw schadeauto snel te kopen: bij ons kunt u uw schadeauto binnen één dag verkopen. Veel mensen denken dat het is om een schadeauto te verkopen omdat deze niet gewild zijn. Wij maken het graag makkelijk voor u. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat binnen één dag een bod uit te brengen op uw auto. Uw schadeauto verkopen gaat hierdoor op een snelle en eenvoudige manier!

AUTO 8
Inkoop alle auto's

Schadeauto verkopen zonder extra kosten

Uw schadeauto verkopen gebeurt bij ons, zoals onze naam al doet vermoeden, op een vertrouwde en persoonlijke manier. Wij hechten veel waarde aan transparantie in financiële zaken, dus bij ons zult u achteraf nooit ineens verborgen kosten tegenkomen. Dit komt doordat wij anders dan andere auto verkoop sites geen gebruik maken van tussenpersonen als bemiddelaars. Door het contact direct en persoonlijk te houden verkoopt u uw schadeauto snel en eenvoudig bij Vertrouwduwautoverkopen.nl!

Vertrouwd uw schadeauto verkopen

Wanneer u belt met ons telefoonnummer (0513 74 10 10) helpen wij u met het verkopen van uw schadeauto. We zullen u een aantal vragen stellen over de auto, en eventueel kunt u een aantal foto’s opsturen om ons een goed beeld te geven van uw auto. Uw auto liever online verkopen? Dit is natuurlijk ook mogelijk door gebruik te maken van ons contactformulier. Wanneer de verkoop rond is, en het is voor u niet mogelijk om uw schadeauto bij ons te komen brengen, kunnen wij deze in heel Friesland op komen halen. Op deze manier stelt uw schadeauto verkopen helemaal niets meer voor!

Verkoop uw auto
Logo Vertrouwduwautoverkopen