Wie zijn wij?

Vertrouwduwautoverkopen.nl is een erkend RDW in- en verkoopbedrijf en is onderdeel van autogroothandelfriesland.nl

 

Bij ons geen verborgen kosten

Wij rekenen geen afhandelingskosten, bemiddelingskosten, of wat voor kosten dan ook. Heeft u uw auto aan ons verkocht, dan wordt het overeengekomen bedrag overgemaakt naar uw rekening. Heeft u uw auto om wat voor reden dan ook  niet aan ons kunnen verkopen, geen probleem, wij zullen u niks in rekening brengen.

 

Geen bemiddeling, u verkoopt direct aan ons

Vertrouwduwautoverkopen.nl is onderdeel van AutogroothandelFriesland BV. Wij zullen uw auto dus niet aanbieden aan honderden autohandelaren, of u in contact brengen met handelaren door heel Nederland.

 

Wij kopen alle merken ongeacht kilometers en leeftijd

Bij ons zijn alle auto’s welkom, of u nu een jong gebruikte auto, een auto met veel kilometers, een oldtimer, camper,  of een bedrijfswagen wilt verkopen, voor ons is alles mogelijk.

 

Persoonlijk en direct contact

Wij van Vertrouwduwautoverkopen.nl vinden het persoonlijke en directe contact erg belangrijk. U krijgt bij ons dus altijd direct contact met één van onze werknemers en dus niet met een callcenter en/of bemiddelaars voor vele andere bedrijven. Bij ons zult u altijd persoonlijk en vertrouwd geholpen worden.

 

Bij verkoop wordt uw geld direct overgemaakt op uw bankrekening

Bij de afhandeling van de verkoop van uw auto aan ons, zullen wij de auto direct vrijwaren en het geld overmaken op uw bankrekening.

 

Meer dan 20 jaar een vertrouwd adres voor het verkopen van uw auto

Wij zijn al meer dan 20 jaar hét adres in Friesland wanneer u een auto wilt verkopen. U bent van harte welkom op onze vestiging in Joure. Wij taxeren uw auto ter plaatse en kunnen u direct een bod doen.