Vertrouwd uw auto verkopen

  • Persoonlijk en direct contact
  • Geen verborgen kosten
  • Alle merken zijn welkom
  • Geld direct op uw bankrekening
  • Al 20 jaar vertrouwd adres in Friesland
car-boy

Wie zijn wij?

Vertrouwduwautoverkopen.nl is een erkend RDW in- en verkoopbedrijf en is onderdeel van Autogroothandel Friesland.

Door onze ervaring van meer dan 20 jaar in de autobranche kennen wij de 'kneepjes van het vak' als het gaat om in- en verkoop van auto's. Lees op deze pagina wat wij geleerd hebben in deze afgelopen jaren en hoe we dit inzetten om de verkoop van uw auto zo plezierig mogelijk te maken.

Geen verborgen kosten

Bij Vertrouwduwautoverkopen.nl rekenen we geen afhandelingskosten, bemiddelingskosten of wat voor kosten dan ook! Heeft u uw auto aan ons verkocht, dan wordt het overeengekomen bedrag overgemaakt naar uw rekening. Is het niet gelukt uw auto aan ons te verkopen? Geen probleem, wij zullen u niets in rekening brengen.

Geen bemiddeling, u verkoopt direct aan ons

Vertrouwduwautoverkopen.nl is een onderdeel van Autogroothandel Friesland BV. Wij zullen uw auto dus niet aan honderden autohandelaren aanbieden of u in contact brengen met handelaren door heel Nederland.

Vertrouwduwautoverkopen locatie en ingang
Vertrouwduwautoverkopen ingekochte auto’s

Inkoop van alle merken, ongeacht kilometers en leeftijd

Bij ons zijn alle auto's welkom, of u nu een jong gebruikte auto, een auto met veel kilometers, een oldtimer, camper of een bedrijfswagen wilt verkopen: voor ons is alles mogelijk!

Persoonlijk en direct contact

Wij van Vertrouwduwautoverkopen.nl vinden persoonlijk en direct contact erg belangrijjk. U krijgt bij ons dus altijd direct contact met één van onze werknemers, en dus niet met een callcenter en/of bemiddelaar van een ander bedrijf. Bij ons wordt u altijd persoonlijk en vertrouwd geholpen.

U ontvangt het geld direct op uw bankrekening

Bij afhandeling van de verkoop van uw auto aan ons zorgen wij ervoor dat uw auto direct wordt gevrijwaard. We maken dan ook gelijk het geld over naar uw bankrekening.

Al meer dan 20 jaar een vertrouwd adres

Wij zijn al meer dan 20 jaar hét adres in Friesland voor het verkopen van een auto. U bent van harte welkom op onze vestiging in Joure. Wanneer u langs komt in uw auto, taxeren wij deze ter plekke en doen we u meteen een bod!

Auto verkopen in Friesland